اخیرا FBI   هشدار هایی را منوت بر میزان اطلاعاتی که مردم در پروفایل هایشان در رسانه های اجتماعی منتشر میکنند ، مطرح کرده است . هرچند که اصلا ایده خوبی نیست که فالوورهایتان را در جریان اطلاعات شخصی خود قرار دهید این مسئله برای کارمندان دولت جدی تر است .همانطور که معلوم است بیان اینکه شما کارمند دولت خود هستید شمارا به هدفی برای  جاسوسان تبدیل میکند.

چگونه جاسوسان از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند

 هشدار FBI اظهار داشت، هرکسی که خود را علناً خود را به عنوان یک مقام دولتی معرفی می کند ، در معرض خطر تماس با جاسوسان خارجی است. جاسوسان از خدمات پیام رسان رسانه های اجتماعی برای ارتباط با افرادی که برای کشور آنها کار میکنند، استفاده می کنند . آنها سپس می توانند از این کانال برای جذب افراد از داخل کشورشان و به دست آوردن اطلاعات از آنها استفاده کنند.

Social-Spies-Scammer

FBI در هشدار خود می گوید: “FIS و افسران اطلاعاتی مخالف ایالات متحده از سیستم عاملهای رسانه ای اجتماعی مستقر در ایالات متحده برای شناسایی ، استخدام و انجام عملیات علیه دارندگان ترخیص USG استفاده می کنند ، تا کارمندان بخش خصوصی یا پیمانکاران حامی USG را درگیر کنند.”

“افسران FIS از سیستم عامل های معروف مستقر در ایالات متحده و سیستم عامل رسانه های اجتماعی کشورهای مربوطه برای اهداف عملیاتی و اطلاعاتی استفاده می کنند.”

این مسئله چه پیامدهایی را در آینده به دنبال خواهد داشت؟

هرچه رسانه های اجتماعی بیشتر بخشی از زندگی ما میشوند طبیعی است که ما اطلاعاتی را در آنها به اشتراک بگذاریم. متأسفانه ، برخی از افراد در اطلاعاتی که به اشتراک می گذارند زیاده روی میکنند و این کار برایشان دردسر ایجاد میکند. به اشتراک گذاشتن برنامه های سفر ، راه مهاجمان را برای حمله به خانه خالی باز می کند ، در حالی که دادن اطلاعات شخصی بیش از حد ، کلاهبرداران را برای انجام سرقت هویت تشویق میکند می کند.

Social-Spies-Apps

این هشدار نشان می دهد که حملات رسانه های اجتماعی قدمی فراتر  از جنایات خرده پا برداشته است. هم اکنون افراد  دارای مشاغل حساس می توانند توسط افرادی با انگیزه های  دنبال شده و مورد هدف قرار بگیرند. دیگر جاسوسان به طور پنهانی کار نکرده و از تاکتیکهای مخفیانه برای رسیدن به اهداف خود استفاده نمی کنند. بعضی اوقات به سادگی با پیدا کردن پروفایل  رسانه های اجتماعی اشخاص و ارسال پیام مستقیم هدف را جذب میکنند.

چگونه از این مشکلات جلوگیری کنیم

اگر در شغلی کار می کنید که اطلاعات حساس را در اختیار دارد ، مراقب آنچه به اشتراک میگذارید باشید. بهتر ان  است که عنوان شغلی خود را در رسانه های اجتماعی خود منتشر نکنید. چون با انجام این کار ، پرچمی برای افراد علاقمند به شکار و تماس با کارمندان در حوزه خاص خودتان ایجاد می کنید تا شمارا شناسایی کنند.

این توصیه شامل بسیاری از جنبه های مختلف زندگی شماست. به عنوان مثال ،  مراقب آدرس منزلتان باشید. افشای آن اطلاعات می تواند به مواردی از قبیل سرقت هویت و سرقت منجر شود. این اطلاعات می تواند به طور اتفاقی منتشر شود ، مانند یک geotag روی یک عکس در خانه. به طور خلاصه ، همیشه بهتر است که اطمینان حاصل کنید که در رسانه های اجتماعی اطلاعاتی را از زندگی روزانه خود دراختیار نگذارید، وگرنه کسی از این داده ها برای اهداف خود استفاده خواهد کرد!

چه کسی شما را در رسانه های اجتماعی دنبال می کند؟

رسانه های اجتماعی همیشه با مشکل جدی روبرو بوده اند ، اما اخطار اخیر FBI نشان داده است که این مسئله تا چه حد  می تواند جدی باشد.

کارمندان دولت باید مراقب باشند که عناوین شغلی خود را فاش نکنند ، زیرا ممکن است آنها را برای جاسوسان خارجی که سعی در استخدام افراد در خارج از کشور دارند ، تبدیل به هدف کند.

 فکر می کنید رسانه های اجتماعی به عنصر اصلی جاسوسی در آینده تبدیل شوند؟ در زیر به ما اطلاع دهید.

منبع : سایت Make Tech Easier
(Visited 19 times, 1 visits today)